Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Atletizm Yarışları’ 100 genç sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışlara katılan tüm gençleri tebrik eden Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “19 Mayıs’ta sizlerle olmak son derece gurur verici. Bu yarışların kazananı hepinizsiniz” dedi.

İzmir'de elektrik kaçağı ölümleriyle ilgili yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı İzmir'de elektrik kaçağı ölümleriyle ilgili yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı

5Bd35A63 89B6 4Ada 8B83 C2Fc222220D6

HEYECAN DOLU MÜCADELE

Karşıyaka Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük coşkuyla kutladı. Semra Aksu Atletizm Parkı’nda düzenlenen 'Atletizm Yarışları'na U14-U16-U18 yaş gruplarında 100 İzmirli sporcu katıldı. Genç atletlerin kıyasıya mücadelesi büyük heyecan yarattı. Yarışların ardından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Ödül törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve eşi Altan Ünsal, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ile birlikte aileler ve vatandaşlar katıldı.

“GURUR DUYUYORUZ”

Başkan Ünsal “Bugün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyen Mustafa Kemal’in çocukları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Ata’mızın açtığı yolda, gösterdiği hedefe koşan gençlerimiz, en büyük gurur kaynağımızdır. Karşıyaka Belediyesi olarak, her yaşta ve her branşta sporu destekliyoruz. Semra Aksu gibi bir değerin adını taşıyan bu atletizm pistinde yeni Semra Aksular yetiştireceğiz. Ülkemize ulusal ve uluslararası alanda başarılı sporcular kazandıracağız. Yarışmamıza katılarak bayram sevincimizi büyüten tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Hep birlikte, nice 19 Mayıs’lara…” dedi.


Editör: Sude Kula