Fenerbahçe’nin yükselen yıldızına İtalyan kancası Fenerbahçe’nin yükselen yıldızına İtalyan kancası

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, iddialı açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu. Yıldırım, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yaptığı iki saatlik görüşmeye dair detayları paylaştı. Konuşmanın sadece başlangıç olduğunu belirten Yıldırım, gelecek adımlar için Mourinho'nun menajeriyle devam edeceklerini ifade etti. Paraya ve transferlere odaklanmadıklarını vurgulayan Yıldırım, Mourinho'nun Konyaspor maçını izlediğini aktardı.

"Suudi Arabistan'a gitmiyor, rahat olun!"

Yıldırım, medyada çıkan yorumlara da sert tepki gösterdi. Mourinho'nun maaşıyla ilgili çıkan spekülasyonlara karşı çıkan Yıldırım, "15 milyon Euro verilir mi?" diyenlere sert çıktı. Mourinho'nun şartlara bağlı olarak geleceğini belirten Yıldırım, medyanın fazla baskı yapmasına tepki göstererek, Mourinho'nun başka yerlere gitmediğini vurguladı. Yıldırım, "Suudi Arabistan'a gitmiyor, rahat olun!" diyerek basına seslendi.

Mourinho’nun yarı parasını ödeyecek

Başkanlık yarışındaki rakibi Ali Koç'a da seslenen Yıldırım, Mourinho ile çalışma isteğini dile getirdi. Mourinho ile anlaşma halinde, kim seçilirse onunla devam edilmesi önerisinde bulunan Yıldırım, aynı zamanda kaybederlerse Mourinho'nun yarı parasını kendisinin ödeyeceğini ifade etti. Bu cesur açıklamalar, Fenerbahçe camiasında heyecan uyandırdı.

Editör: Adnan Karabulut