"Esas makamımız mahallelerimizdir" diyerek halk buluşmalarını başlatan Demir, Torbalı'nın 60 mahallesinde vatandaşlarla buluşarak talepleri birinci ağızdan alıyor.

Başkan Demir'in liderliğinde yürütülen bu inisiyatif, mahallelerdeki sorunların çözümüne yönelik katılımcı bir yaklaşım sunuyor. Dün akşam başkan yardımcıları ve icracı müdürlerle birlikte Kaplancık ve Özbey mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Demir, halkın taleplerini not aldı ve çözümler için talimatlar verdi.

Aliağa'da 19 Mayıs coşkusu Aliağa'da 19 Mayıs coşkusu

Thumbnail A1A04Bae 1Ca0 43B4 A2B5 21C62Eabcabf

Torbalı Belediyesi'nin 60 mahallesini kapsayan ve halkın sesine kulak veren 'Halk Buluşmaları' ile mahallelerle doğrudan iletişim kurmayı hedefleyen Demir, buluşmalarda en öncelikli talepleri oylayarak çözüm sözü veriyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen buluşmalarda, mahallelerin internet, kanalizasyon, ulaşım gibi belediye yetkisi dışındaki talepleri de Başkan Demir'e iletiliyor.

Thumbnail Dbbc3C78 D733 4Ed4 Adc5 17Ce1B0D0174

Başkan Demir, gerçekleşen buluşmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Halk buluşmalarımıza Kaplancık ve Özbey mahallelerimizle başladık. Hemşehrilerimizin öncelikli taleplerini tek tek not aldık, başkan yardımcılarımız ve icracı müdürlerimizle hızlı çözüm için istişarede bulunduk. Özbey’de park isteyen çocuklarımıza anında çözüm bulmak ise onlarla birlikte bizlerin de yüzünü güldürdü. Bütün çabamız 60 mahallesinin de yüzü gülen bir Torbalı için…" şeklinde konuştu.

Halk buluşmaları bugün Yeniköy ve Ahmetli Mahallesi'nde devam edecek.

Editör: Sedef Didem Ezme