Çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Tugay, coşkulu kutlamalar için “Her sene bir öncekinden güzel olsun” İfadelerini kullandı.

İzmir-Midilli Deniz Seferleri 2024 Yaz Programıyla Başladı İzmir-Midilli Deniz Seferleri 2024 Yaz Programıyla Başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına miras bıraktığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kültürpark’ta düzenlenen Çocuk Şenliği’ne konuk oldu.

cemil tugay 23 nisan

Çocukların bayramını kutlayan ve fotoğraf çektirmek isteyen ailelerle buluşan Başkan Cemil Tugay, “Bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104’üncü yıl dönümünü kutluyoruz. Umarım önümüzdeki yıllarda bu güzel çocuklar çok daha güzel günler yaşasınlar. Şenliğimiz de her sene bir öncekinden güzel olsun” Şeklinde konuştu.

İZMİRLİ ÇOCUKLARIN İLGİ ODAĞI

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği, sahne, çadır ve açık alan olmak üzere üç farklı tema ile çocukları ağırladı. Atölye çalışmalarından sihirbaz ve dans gösterilerine, kukladan sokak oyunlarına kadar pek çok etkinlik, İzmirli çocukların ilgi odağı oldu.

Gezici Kütüphane aracılığıyla çocuklara kitap dağıtılan alanda, HİM aracı ve standı ile ebeveyn bekleme alanı ve kayıp çadırı gibi birçok imkan da sunuldu. Şenlik kapsamında ziyaretçilere çorba, kağıt helva, meyve suyu ve su ikramları yapılarak, çocukların ve ailelerin keyifli bir gün geçirmesi sağlandı.

Kaynak: BÜLTEN