Her sabah saat 05.00’te mesaisine başlayan Başkan Eşki, sokaklara çıkıp mahallelerdeki yerinde tespit çalışmalarını tamamlıyor ve ardından belediye hizmet binasındaki makamına geçiyor.

Güneşin Doğuşuyla Birlikte Hizmet Rüzgarı

Başkan Eşki, Büyükpark’taki belediye hizmet binasındaki makamına gelerek ikinci mesaisine başlıyor. Personel işinin başına geçen Başkan, yerinde tespit ettiği aksaklıkları gidermek ve yatırımları planlamak için çalışmalar yapıyor. Erken saatlerde başlayan bu rutin, Bornova'nın hizmetine odaklanmayı sağlıyor.

Whatsapp Görsel 2024 05 07 Saat 10.18.24 F1508A4A

Mahalle Buluşmaları ve Sorun Çözme Odaklı Çalışma

Başkan Eşki, her gün sabah saat 05.00’te bir mahalle muhtarıyla buluşarak, o günün gündemini belirliyor. Sokakların sakin olduğu bu saatlerde, sadece o mahallenin sorunlarına odaklanıyorlar. Temizlik, çöp toplama, park ve bahçelerin bakımı gibi temel belediyecilik hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmek için çaba harcıyorlar.

Hızlı ve Kapsamlı Hizmet Anlayışı

Başkan Eşki, Bornova'nın temel sorunlarını çözmek için hızlı ve kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Bornovalıların beklentilerini karşılamak ve kültür kenti Bornova'nın güzelliklerini yaşatmak için öncelikli olarak belediyenin temel hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmeyi amaçlıyor.

Çiğli'de 'Vosvos'lu 19 Mayıs kutlamaları Çiğli'de 'Vosvos'lu 19 Mayıs kutlamaları

Whatsapp Görsel 2024 05 07 Saat 10.18.18 81Eff4Ee

Bornova'nın Geleceği İçin Kararlı Adımlar

Başkan Eşki, her gün erken saatlerde başlayan bu dinamik çalışma rutiniyle, Bornova'nın gelişimine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Mahallelerin ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşarak, hızlı ve etkili çözümler üretiyor.

Editör: Egemen Sayın