CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir'deki yerel seçimlerin ilk verilerini değerlendirerek, CHP Büyükşehir Adayı Cemil Tugay'ın önde olduğunu açıkladı.

Seçim Süreci

Türkiye genelinde yerel yöneticilerin belirlenmesi için sandık başına gidildi. Sandıklar açıldı ve ilk veriler gelmeye başladı. İzmir'de CHP ve AK Parti arasındaki yarışın sonuçları merakla bekleniyor.

Aslanoğlu'nun Açıklamaları

Şenol Aslanoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, "Sandıkların 3'te 1'i açıldı. 3 bin 780 sandığın sonucunu aldık. CHP Büyükşehir Adayımız Cemil Tugay yüzde 50,5; AKP'nin adayı yüzde 36 bandında. Bu saatten sonra genelde 1-2 puanlık değişim görebiliriz. İlçelerden de çok güzel sonuçlar geliyor. 9 ilçede önde, Menemen'de biraz geride görünüyoruz" şeklinde konuştu.

"İLÇELERDEN GÜZEL HABERLER GELİYOR"

Sandıkların üçte biri açıklandıktan sonra kesin sonuçların netleşmeye başlayacağını belirten Aslanoğlu sandıkların yüzde 33'ü açıldıktan sonra yeniden kameraların karşısına geçti. 

Aslanoğlu ikinci açıklamasında, "Sandıkların 3'te 1'i açıldı. 3 bin 780 sandığın sonucunu aldık. CHP Büyükşehir Adayımız Cemil Tugay yüzde 50,5; AKP'nin adayı yüzde 36 bandında. Bu saatten sonra genelde 1-2 puanlık değişim görebiliriz. İlçelerden de çok güzel sonuçlar geliyor. İzmir'in komşularından Manisa, Uşak, Denizli'den çok güzel haberler geliyor. Bu başarıya imza atan başta Genel Başkanımız Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcılarımız ve örgütümüze teşekkür ederim" dedi. 

"MENEMEN'DE GERİDEYİZ"

Aslanoğlu, "29 ilçede önde, Menemen'de biraz geride görünüyoruz. 2019'dan daha başarılı sonuçlar" ifadelerini kullandı.

Emek ve Dayanışma Bayramında Buca Belediyesi'nden Güçlü Mesajlar Emek ve Dayanışma Bayramında Buca Belediyesi'nden Güçlü Mesajlar
Editör: Nurican ALBAYRAK