Türkiye bugün yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. İlk verilerin ardından CHP'li siyasi isimler, sosyal medya hesapları üzerinden ardı ardına mesajlar paylaştılar. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Türkiye haritası kırmızıya boyanıyor. Rehavete kapılmıyoruz ancak her şey çok güzel oluyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

Seçim Süreci

Türkiye genelinde oy verme işlemi sabah saat 08.00'de başladı ve akşam saat 17.00'de sona erdi. İzmir'de de okullarda oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı ve 17.00'de sona erdi.

CHP'li Vekillerin Açıklamaları

İlk verilerin ardından, CHP'li İzmirli vekiller, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalar yapmaya başladılar. Mahir Polat'ın yanı sıra diğer CHP'li vekiller de sosyal medya üzerinden Türkiye'nin kırmızıya boyandığına dair mesajlar paylaştılar.

İşte o açıklamalar:

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Geliyoruz zincirleri kıra kıra…

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Türkiye haritası kırmızıya boyanıyor. Rehavete kapılmıyoruz ancak her şey çok güzel oluyor..

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın: Çok mutluyum. Partiler düzeyinde ittifak olmadı ama CHP'nin Türkiye ittifakı başardı. İzmir yine CHP dedi. Algı operasyonlarını boşa çıkardı. Doğum yerim Rize Pazar'ı kazanmamıza ayrıca sevindim. Rize'de belediye sayımız üçe çıktı...

Konak Mahalle Muhtarlarıyla Buluşan Başkan Mutlu Yeni Dönem Vizyonunu Paylaştı Konak Mahalle Muhtarlarıyla Buluşan Başkan Mutlu Yeni Dönem Vizyonunu Paylaştı

Editör: Nurican ALBAYRAK