Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, belediyenin 20 milyon lira borcu olduğunu açıkladı ve gelecek hedeflerini paylaştı. Mali disiplini koruyacağını vurgulayan Eşki, görev süresi boyunca neleri gerçekleştireceğini anlattı.

ömer eşki

20 Yıla Talibiz

Ömer Eşki, 5 yıl boyunca gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri paylaştı. "Bornova'nın geçmiş 20 yılına hakimim, gelecek 20 yılına talibim..." sloganıyla seçim sürecine başladığını belirten Eşki, 4.5 ay boyunca vatandaşlarla iç içe olduğunu ve 500'den fazla toplantı düzenlediğini söyledi. "Bu süre zarfında çok şey öğrendim. Vatandaşla iç içe olmanın önemini kavradım. Eleştiriye açık olmalıyız" dedi.

Buca'nın su baskınları İZSU ile son bulacak Buca'nın su baskınları İZSU ile son bulacak

ömer eşki

20 Milyon Borç

Başkan Eşki, gazetecilerin belediyenin son günlerde aldığı 79 işçi ve mali durumu hakkındaki sorusunu cevapladı. Eşki, "Kasada 200 milyon lira var söylemiyle devraldık. Şu ana kadar tespit edilen borçları çıkardığımızda 20 milyon lira borcumuz var. Bu bize İzmir'de güçlü bir belediye olma konusunda avantaj sağlıyor ve bundan memnunum. Mali disiplini koruyarak daha iyi işler yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Nurican ALBAYRAK