Başkan Önal, yaralı kediye ‘sahiplenme’ çağrısı yaptı Başkan Önal, yaralı kediye ‘sahiplenme’ çağrısı yaptı

Festival, Bayındır şehir merkezinde 25-28 Nisan tarihleri ​​arasında düzenlenecek.

Çiçekçiliğin başkenti olarak bilinen Bayındır, sadece ilçe üreticilerine değil aynı zamanda ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Bayındırlı çiçek üreticileri, festivalde ilçelerini en iyi şekilde tanıtabilmek için titizlikle çalışmalarına devam ediyorlar. Geçen 25 yıl içinde Bayındır, Türkiye'nin önde gelen çiçek üretim merkezlerinden biri haline gelirken, Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali de ülkenin dünya ile ilişkilerini güçlendiren önemli bir etkinlik haline geldi. Üreticiler, yüzlerce çeşit çiçekle oluşturdukları sergilerde hem ülkemizden gelen ziyaretçileri etkiliyor hem de ürünlerini pazarlama fırsatı buluyorlar.

Festival, 25 Nisan Perşembe günü saat 11.00'de Bayındır Şehir Stadyumu'nda yapılacak açılış töreni ile başlayacak. Festival süresince performans sanatçıları ve halk oyunu ekiplerinin gösterileri devam edecek. Ziyaretçiler, festivali ölümsüzleştirebilecekleri bir fotoğraf çekim alanında da keyifli vakit geçirebilecekler.

Festival kapsamında, 25 Nisan Perşembe akşamı Grup Tahta Bavul, 26 Nisan Cuma akşamı Sakiler ve 27 Nisan Cumartesi günü ise İrem Derici'nin sahne alacağı konserler düzenlenecek. Tüm konserler ve diğer etkinlikler ücretsiz olacak.

  1. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'ne tüm katılımcıları davet eden Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, "Festivalimiz ilçemiz için ve ülkemiz için çok önemli bir etkinlik. Sektörde öncü olan güzel ilçemizde misafirlerimizle birlikte festivalimizi keyifli bir şekilde geçireceğiz" dedi.

15042024093252341

Editör: Haber Ekspres