Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nden gelen çocuklar, belediyeye grup halinde ziyaret gerçekleştirerek futbol sahası taleplerini ilettiler.

Türkmen, miniklerin taleplerini yerinde incelemek üzere söz verdi ve Hakan Çelik Parkı'nda çocuklarla buluştu. Mahallenin fiziki şartlarını yakından gözlemleyen Türkmen, çocukların isteğini dikkate alarak gereken adımları atmaya karar verdi.

Çocukların mutluluğunu ve taleplerini önemseyen Başkan Türkmen, Kemalpaşa'nın geleceği olan miniklere destek olmak amacıyla futbol sahası talebini yerine getirmek için harekete geçti.


"Bu alanları Kemalpaşa’mıza kazandıracağız"

Başkan Türkmen, top oynadıkları alanda inceleme yapıp çocuklarla bir araya gelerek, "Bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallemizdeyiz. Burada evlatlarımız top oynayabilecekleri bir alan olmadığı yönünde bizlere talepte bulundular. Ben de çocuklarımızı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek konuyu yerinde değerlendirmek için geldim. Mutlaka çocuklarımızın iyi şartlarda spor yapabilecekleri, enerjilerini rahatlıkla atabilecekleri alanları ilçemize kazandıracağız. Önümüzdeki beş yıl boyunca kadınlara, gençlere ve çocuklara pozitif ayrımcılık olacak. Ben de küçükken sokak arasında top oynadım ama tesis yapılınca güzel oluyor tabii ki. Hem ailelerin gözü arkada kalmıyor. Korunaklı bir alan oluyor. Biz bu alanları Kemalpaşa’mıza kazandıracağız. Çocuklarımızın futbol topu, forma gibi diğer taleplerini en kısa zamanda yerine getireceğiz. Futbol sahası için görevli arkadaşlarımız gerekli teknik incelemeleri gerçekleştirecek.’’ Açıklamalarında bulundu.

Ege Denizi'nde balıkçı gemilerine sıkı denetim! Ege Denizi'nde balıkçı gemilerine sıkı denetim!

Editör: Sedef Didem Ezme