Coordinat Bornova projesiyle adından söz ettiren ve Coordinat Suits ile İzmir'e yüksek kalitede bir şehir oteli kazandıran Coordinat Yapı, Almanya'nın Duisburg kentinde  özel konut projesini hayata geçirdi. 

İZSU yöneticileri serbest bırakıldı | Başkan Cemil Tugay'dan açıklama İZSU yöneticileri serbest bırakıldı | Başkan Cemil Tugay'dan açıklama


Tek blokta 1+1 ve 2+1 yerleşim planına sahip toplam 38 daireden oluşan projenin özellikle Türk yatırımcılarının ilgisi çektiğini belirten Coordinat Yapı Kurucu Ortağı Onur Durmuş, konutları 2025 yılı sonunda teslim edeceklerini vurguladı. 

Onur Durmuş, Coordinat Construction GMBH şirketi aracılığıyla Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yatırım yapma planlarını açıkladı. Duisburg kent merkezindeki projenin bu planların ilk adımı olduğunu belirtti.


Proje hakkında bilgi veren Onur Durmuş, “ Coordinat Construction firması olarak kent merkezinde hem Duisburg Essen Üniversitesi'ne hem de uluslararası otobana çok yakın konumuyla dikkat çeken konut projemizi yaşama geçiriyoruz. Orada satın aldığımız bir binanın iç ve dış renovasyonunu gerçekleştiriyoruz" dedi.
31 Mayıs tarihinde projenin lansmanını yapacaklarını kaydeden Coordinat Yapı Kurucu Ortağı Caner Tan da “Şimdi ön talepleri topluyoruz. 31 Mayıs tarihinde ise asıl lansmanı yapacağız. Projeye özellikle Türk yatırımcıların ilgisi büyük oldu. Coordinat Yapı'yı yıllardır takip eden ve güvenen bir yatırımcı grubu var. 116 bin eurodan başlayan fiyatlarla lansmana çıkıyoruz. Yatırımcılara yüzde 25 peşinat kalanı 18 vade farksız taksit imkanı sunacağız. Projede 3 yıl boyunca kira garantisi de veriyoruz” diye konuştu.  

Akc

Editör: Sude Kula