YEREL YÖNETİMLER

Cordelion MSM atölyeleri bu ay da dolu dolu geçti

Karşıyaka Belediyesi İştiraki Kent. A.Ş. bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyeler yoğun ilgi görüyor.

Abone Ol

Hem çocuk ve gençleri hem de yetişkinleri usta şeflerle buluşturan Cordelion MSM, Nisan ayına da toplam 16 atölyeden oluşan dopdolu bir programla başlangıç yaptı.

Ayın programı; 17 yaş üzeri yetişkinler için 14 Nisan’da sushi, 16 Nisan’da ekmek, 17 Nisan’da Şef Selin Güloğlu ile İspanyol mutfağı, 25 Nisan’da Yunan mutfağı ve taze makarna ile her hafta farklı ürünler üzerine unlu mamüller atölyeleri ile devam edecek. Ayrıca, 14 Nisan’da çocuk sushi, 28 Nisan’da da çocuk magnolia atölyeleri gerçekleştirilecek. HABER MERKEZİ