Hafta boyunca devam edecek etkinliklerin başlangıcı, Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreniyle yapıldı. Ardından Denizli Devlet Hastanesi'nde panel düzenlendi.

Konu başlıkları ve sunumlar

Panel kapsamında Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Sinem Göral Türkçü ve Öğretim Görevlisi Dr. Okan Vardar tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Türkçü, "Hemşirelik Bakımının Gücü; Kadın Sağlığında Refleksoloji Uygulamaları" konusunda, Vardar ise "Hemşirelik Bakımında Teknoloji Kullanımı, Mobil Uygulamalarla Kadın Sağlığı ve Onkolojik Bakım" konularında bilgi verdi.

İl Sağlık Müdürü'nün konuşması

Panelde konuşan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık meslek mensuplarının büyük çoğunluğunun ebe ve hemşirelerden oluştuğunu belirterek, onların önemine vurgu yaptı. Öztürk, çalıştıkları ortamda huzur ve mutluluklarının önemine değindi ve Denizli Devlet Hastanesi hemşireleri ve ebeleri adına aldığı övgülerden ve gururdan bahsetti.

Teşekkürler ve ödüller

Panel sonunda Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurcan Damacı tarafından konuşmacılara çiçek ve teşekkür belgesi verildi. Ayrıca, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Özkan'a panele destek ve katkılarından dolayı çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Merkezefendi Belediyesi'nden işsizlik sorununa çözüm! Merkezefendi Belediyesi'nden işsizlik sorununa çözüm!