Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 80. Genel Kurulu'na katıldı ve aynı zamanda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ve Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp'i ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında Denizli iş dünyasının isteklerini ve beklentilerini iletti.

TOBB'un 80. Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleşti ve ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'ın da katılımıyla gerçekleşti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, beraberinde DTO'nun TOBB delegeleriyle birlikte törene katıldı. Törende, DTO'nun 10 yıllık TOBB delegesi Yavuz Aki ve DTO Meclis Üyesi Haluk Lenger'e TOBB Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi ve belgelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldılar.

2 Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen 20240515 141820854 Ios

Başkan Erdoğan, belgelerini alan Lenger ve Aki'yi kutladı ve onlara Denizli'nin gelişimi için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Başkan Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı sanayici İmdat Aday'ın da bulunduğu heyetle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen'i ziyaret etti. Burada Denizli iş dünyasının yeni sanayi siteleri beklentilerini ve sektörlerin durumunu istişare etti. Ardından T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp ile bir araya geldi ve Denizli iş dünyasının beklentilerini ve sektörlerin durumunu paylaştı.

İzmirli emekliler dikkat! 3 bin lokantada büyük indirim İzmirli emekliler dikkat! 3 bin lokantada büyük indirim

Başkan Erdoğan, yapılan ziyaretlerle ilgili olarak, her iki bakan yardımcısına da teşekkür ederek, üyelerin ve Denizli'nin konularını ele aldıklarını ve yardımlarını talep ettiklerini belirtti.

Editör: Sedef Didem Ezme