İhracatın Kalitesi ve Katma Değeri | EMKOÜİB'nin Stratejisi İhracatın Kalitesi ve Katma Değeri | EMKOÜİB'nin Stratejisi

Yenilikçi yaklaşımı ve sektöre kazandırdığı ilklerle dikkat çeken DYO Boya, fuarda öne çıkardığı ürünler ve renk koleksiyonlarıyla büyük ilgi gördü.

Fuar boyunca ziyaretçilerin ilgisini çeken DYO Boya'nın standında, Akromax Suprema, DYO Shine ve Protherm Light gibi ürünlerin yanı sıra 2024 Özel Renklerinden Oluşan Yansımalar Koleksiyonu da sergilendi. Bu ürünler, DYO Boya'nın sektördeki yenilikçi ve kaliteli yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

dyo boya

Ayrıca, DYO Boya fuar alanında ziyaretçilere özel deneyimler sunmak amacıyla Hobilux deneyim alanları oluşturdu. Bu alanlarda düzenlenen Hobilux atölyeleri, katılımcılara ürünler hakkında daha derinlemesine bilgi alma ve uygulamalı deneyimler yaşama fırsatı sundu. Ziyaretçilere ürünlerin kullanımı ve uygulanması konularında pratik bilgi ve beceri kazanma imkânı sağlandı.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan da katılımcıları bir araya getirerek sektörde yeni iş birliklerinin ve ilişkilerin geliştirilmesine olanak sağlıyor. DYO Boya da bu önemli platformda yüksek teknolojiye sahip, inovatif ürünleriyle katılım sağlayarak sektöre yön veren Ar-Ge alt yapısını sergiledi.

DYO Boya, 17 - 20 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini Hall 8 / 8361 numaralı stantta ağırlıyor.

Editör: Haber Ekspres