Sera Altı Üretim ve Yan Sektörlere Hayat Verecek

Sera altı genel bitkisel üretim yapısıyla dikkat çeken Edremit TDİOSB, birçok yan sektöre de hayat verecek potansiyele sahip. Bölgede şu anda seraların altyapı yapım işleri başlamış durumda. Yıl sonuna kadar altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla bölge yatırımcılar için daha da cazip hale gelecek.

Elektrik faturalarında devrim | Akıllı sayaçlar hayatımıza giriyor! Elektrik faturalarında devrim | Akıllı sayaçlar hayatımıza giriyor!

Edremit Kaymakamı Odabaş Şantiyeyi Ziyaret Etti

Edremit TDİOSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, OSB şantiye alanını ziyaret ederek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. 64 hektarlık alanda 37 adet parselin bulunduğu organize sanayi bölgesinde altyapı, jeotermal ısıtma sistemi ve elektrik dağıtım şebekesi gibi önemli çalışmalar yapılıyor.

Edremit TDİOSB Hakkında

Edremit TDİOSB, Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan ve tarıma dayalı yatırımlara ev sahipliği yapan bir organize sanayi bölgesidir. Bölge, jeotermal kaynaklı sera üretiminin yanı sıra tarımsal ürünlerin işlenmesi ve paketlenmesi gibi alanlarda da yatırımlara olanak sağlıyor. Edremit TDİOSB, Türkiye'nin en büyük jeotermal sera organize sanayi bölgelerinden biri olma hedefiyle ilerliyor.

Editör: Emir Çetintaş