Başkan Tugay, ziyarette Ege Bölgesi il başkanlarını seçimdeki başarılarından dolayı tebrik ederek, "Bu başarıyı adeta taçlandırır gibi bir arada olmak çok güzel" dedi. Cumhuriyet'in mirasçıları olduklarını vurgulayan Tugay, geleceğe dair umutlarını dile getirdi.

Kararlılık ve Hizmet Anlayışıyla Yola Devam

CHP'nin ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olduklarını ve hizmet etme anlayışıyla çalıştıklarını belirten Tugay, partilerinin önemine vurgu yaparak, "Bizim için parti çok önemli, sizler de her biriniz ayrı ayrı kıymetlisiniz" şeklinde konuştu. Ayrıca, il başkanlarından gelecek görevleri de kararlılıkla yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

11.05.2024 D1Eadf0D 4C62 4B29 9A6C Ff17A2A1D006

Ege Bölgesi İlleri: Kültürel Birlik ve Dayanışma

Tugay, Ege Bölgesi illerinin kültürel olarak birbirine bağlı olduğunu ve ortak bir kültürde toplandığını belirterek, bu birlikteliğin güç katacağını ifade etti. İl başkanlarının gelecekte yapılacak çalışmalara katkı sağlayacağını belirten Tugay, birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

11.05.2024 C2449Fe4 1C23 4750 8590 B94Fb751566E 

Dikili Kitap Günleri'nde siyaset ve yerel yönetim masaya yatırıldı Dikili Kitap Günleri'nde siyaset ve yerel yönetim masaya yatırıldı

İl Başkanlarından Teşekkür ve İfadeler

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ziyaretin ardından, "Başkanımızı tebrik etmeye geldik" dedi. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ise, "Ege bu seçimde farkını ortaya koydu" diyerek il başkanları adına teşekkürlerini iletti.