4 kupayı hedefleyen Fenerbahçe, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve UEFA Konferans Ligi'nde elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Lig şampiyonluğu için de mucize gerekiyor. Peki bu durum, yaklaşık 1 ay sonra yapılacak seçimlerde nasıl yankılanacak?

Fenerbahçe'de 2023-2024 sezonunun ardından seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 4 kupayı hedefleyerek sezona başlayan fakat hedeflerin gerisinde kalan Sarı-Lacivertliler'de, seçimlerin futboldaki hayal kırıklığının gölgesinde nasıl geçeceği merak konusu.

Fenerbahçe’nin yükselen yıldızına İtalyan kancası Fenerbahçe’nin yükselen yıldızına İtalyan kancası

Ali Koç Tekrar Aday Olacak mı?

Başkan Ali Koç'un yeniden aday olup olmayacağı merak konusu. Bazı dernekler imza kampanyası başlatarak Koç'un tekrar aday olmasını talep ederken, belirsizlik hakim.

Sadettin Saran'ın Şartlı Çekilme Teklifi

Adaylığını daha önce duyuran Sadettin Saran, Ali Koç'a ilginç bir teklifte bulundu. Saran, Koç'un cuma gününe kadar aday olması halinde, kendi adaylığından çekileceğini açıkladı. Koç'un bu teklife nasıl yanıt vereceği merak konusu.

Aziz Yıldırım Aday Olacak mı?

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanlarından Aziz Yıldırım'ın da aday olması ihtimali konuşuluyor. Yıldırım bu konuda açıklama yapmadı ve herhangi bir planı olmadığını belirtti.

Seçim Tarihi Belli Oldu

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul toplantısı tarihi 2 hafta içinde açıklanacak. İlk toplantının 30-31 Mayıs'ta, çoğunluk aranmaksızın ikinci toplantının ise 8-9 Haziran'da yapılması bekleniyor. Aday olacak isimler 24 Mayıs'a kadar yüksek divan kuruluna noter tasdikli 500 imza ile bildirimde bulunacak.

Fenerbahçe'de bu seçim çok kritik bir önem taşıyor. Başkanlık yarışında Ali Koç, Sadettin Saran ve muhtemel diğer adaylar arasında kıyasıya bir çekişme bekleniyor.

Editör: Emir Çetintaş