Alman futbolunun son dönemlerdeki sansasyonel isimlerinden Max Kruse, sürpriz bir kararla Alman-Türk bölgesel lig kulübü BSV Al-Dersimspor'a transfer olmuştu. BSV Al-Dersimspor antrenörlerinden Güven Akpolat, Bild'e verdiği röportajda Max Kruse transferi ile ilgili olarak "Bize geleceğini açıkladıktan bir gün sonra sahamızda aniden çok sayıda Union taraftarı oldu. Ama Max henüz orada bile değildi. Max'in arkadaş çevresinin bir parçasıyım. Ortak bir arkadaşımız var ve 2020'de tanıştık. Max, Kasım ayında SC Paderborn'dan ayrıldıktan sonra şakayla karışık artık Dersimspor'a geçebileceğini söyledim. Daha sonra ocak ayında bana geldi ve bizimle futbol oynamak istediğini ve oynamaya hevesli olduğunu söyledi" açıklamasını yapmıştı.

Alman futbolcu amatör ligde sahne alırken, aşırı kilolu hali dikkatlerden kaçmadı.

Max Kruse

FENERBAHÇE'DE 15 GOLE KATKI YAPMIŞTI

Max Kruse, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe'de forma giydi. Kulüpten sorunlu ayrılan Alman yıldız, sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 23 maçta 7 gol atıp 8 asist yapmıştı.

Aydınlı Boksör Muhammet Anıl Ceyhaner'den büyük başarı Aydınlı Boksör Muhammet Anıl Ceyhaner'den büyük başarı

Max Kruse 3

KRUSE'Yİ SİNİRLENDİREN OLAY

Kruse maçın ertesi gününde bir video yayınladı. Alman yıldız, tribünlerden maçı izlemeye gelen eşine edilen küfürlü tezahüratlar hakkında konuştu. Kruse yaptığı açıklamada, "Saha içinde ve dışında belden aşağı konuşmanın oyunun bir parçası olduğunu biliyorum. Ama karımı bunun dışında bırakın! Bana destek olmak için oradaydı ve bazı taraftarlar ben sahada duymadım ama daha sonra bana bir video gösterdi. Küfür ettiler. Böyle bir şey bel altıdır, kendinizi sorgulamalısınız, bu işin bir parçası değil. Bana saldırırsanız sorun değil, önemsemiyorum ama karımı bu işin dışında tutun. Bu konuda benim kadar rahat olmayan insanlar da var. Karımı bu işe karıştırmak zorunda değilsiniz. Bağırırsanız tamam ama karıma hakaret edip sonra da benimle fotoğraf çektirmek istemeniz... Eğer bunu bana o anda söyleseydi, iş kesinlikle farklı yerlere giderdi" dedi.

Max Kruse 2

Editör: Adnan Karabulut