Galatasaray, Şanlıurfa'da gerçekleşen Süper Kupa mücadelesine büyük bir coşkuyla hazırlandı. Kulüp yönetimi, bölge halkının heyecanını ve desteğini hissederek takımı derbiye en iyi şekilde hazırladı. Teknik Direktör Okan Buruk'un futbolculara verdiği motivasyon dolu mesajlarla, takımın sahaya taraftarlar için çıkması sağlandı.

Altınordu’nun konuğu Ankaraspor | Karşılaşma Saat Kaçta Oynanacak? Altınordu’nun konuğu Ankaraspor | Karşılaşma Saat Kaçta Oynanacak?

Sarı-kırmızılılar ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, Fenerbahçe futbolcularının 2. dakikada sahadan çekilmesiyle tatil edildi ve galibiyet Galatasaray'ın oldu.

Galatasaray, bu hükmen kazandığı başarıyla Cumhuriyet'in 100. yılında müzesine 2 kupa birden ekledi. Ayrıca, Şanlıurfa'daki maçtan ve kupadan daha fazlasını kazanmış oldu.

Kulübün Süper Kupa derbisine verdiği önem, karşılaşmanın tarihinin açıklanmasından itibaren belli oldu.

Yöre Halkıyla Bir Araya Geldi

Sarı-kırmızılı yönetim, geçen yıl yaşanan depremlerden etkilenen Şanlıurfa'ya maçtan 2 gün önce gitti. İstanbul'un büyük kulüplerini özleyen bölge halkıyla bir araya gelirken, depremzedelere moral verdi. Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler, teknik kadro ve futbolculara "Bizi heyecanla bekliyorlar. Onları mahcup etmeyelim" diyerek takımı maça hazırladı. Bölge halkı da 2 gün boyunca Galatasaraylıları bağrına bastı.

Taraftar İle Kutlama

Teknik Direktör Buruk ve ekibi, Fenerbahçe'nin A takımıyla çıkacakmış gibi hazırlık yaptı. Buruk'un "Televizyonları başındaki Galatasaray taraftarı, bölge halkı ve stada bilet parası vererek girenler, sizi görmek istiyor. Çıkın, taraftar için oynayın" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe sahadan çekildikten sonra kazanılan kupa önce taraftarlarla kutlandı. Ardından oynanan antrenman maçında tribünler, yıldızları izleme fırsatı buldu.

Editör: Nurican ALBAYRAK