Süper Lig'e resmiyete kavuşması bu haftaya kaldı. Giresunspor galibiyetinin ardından rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyen Göztepe, Çorum FK ve Sakaryaspor'un maçlarını kazanmasıyla Süper Lig'e yükselmeyi matematiksel olarak garantileyemedi. Pazar günü Gürsel Aksel Stadı'nda Gençlerbirliği'ni konuk edecek sarı-kırmızılılar tamamen bu maça odaklandı. Hafta sonu mutlak galibiyet için mücadele edecek sarı-kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrılması durumunda rakiplerine bakmaksızın 2 yıl sonra Süper Lig'e yükleşini ilan edecek. Göztepe beraberlik halinde ise Çorum FK'nın puan kaybını bekleyecek. Çorum FK ise Erzurumspor FK deplasmanında terleyecek. Gürsel Aksel Stadı'nı şölen alanına çevirmeye hazırlanan futbolseverlerin görsel şova hazırlandığı ifade edildi.

3-0’lık Maçın Arından Konuştu | “Çok Fazla Göztepe Taraftarı Var” 3-0’lık Maçın Arından Konuştu | “Çok Fazla Göztepe Taraftarı Var”

Ankersen heyecanlı


Geçen sezon Göztepe'nin yüzde 70 hisselerini devralan ve futbol şubesini yöneten Sport Republic şirketi de Süper Lig için sayıma geçti. Türk futbolunda ilk yabancı başkan olarak tarihe heçen Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen'in İzmir'e gelip takımla birlikte olacağı, maddi ve manevi tüm desteği vereceği kaydedildi. 

Editör: Haber Ekspres