Isviçre Haberleri

isviçre haberleri ve güncel isviçre gelişmeleri, isviçre ile ilgili tüm video, isviçre fotoğrafları ve isviçre haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


SON DAKİKA

Fransa ve İsviçre sınırında iki ülke tarafından ortak kullanılan Basel-Mulhouse Havalimanı bomba ihbari nedeni ile boşaltıldı.

FUTBOL

Avrupa kupalarında kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. Avrupa Konferans Ligi'nde RAMS Başakşehir'in rakibi belli oldu.

SPOR

Avrupa 2025 Şampiyonası Elemelerinde A Milli Futbol Takımı grubun beşinci maçında İsviçre’ye 2-0 yenildi.

SPOR

A Milli Kadın Futbol Takımı, İsviçre ile Macaristan maçlarına odaklanıyor. Takım, bu kritik maçlar öncesinde yoğun bir hazırlık süreci geçiriyor.

FUTBOL

EURO 2024 Çeyrek final maçında İngiltere kalecisi Jordan Pickford'un penaltı hazırlığı kameralara yansıdı.

FUTBOL

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2. ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımı ile eşleşti.

POLİTİKA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsviçre'de gerçekleştirilen Ukrayna Barış Konferansı'nda Türkiye'nin Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne olan bağlılığını yineledi.

GENEL

- Türkiye'nin Bern Büyükelçisi Emine Ece Özbayoğlu Acarsoy: - "Ermeni iddialarını tarihi hakikat olarak kabul edip, aksi yöndeki görüşleri yasaklayan...

DÜNYA

İsviçre'de gerçekleştirilen Alpha Uno tatbikatı kapsamında F-18 savaş uçakları ülkenin en işlek yollarından birinde iniş ve kalkış gerçekleştirdi.

FİNANS EKSPRES

İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkanı Arpat Şenocak, Türkiye'de bulunan İsviçreli şirketlerin 10 milyar doların üzerinde yatırıma sahip olduğunu açıkladı.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi Nemo'ya çok sert sözlerle yüklendi.

ÜNLÜLER

İsviçre, 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda zaferi elde etti.

Yandex.Metrica