Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hamza Dağ, son ana kadar sandıklara sahip çıkmak gerektiğine vurgu yaparak, "Seçim için ayrılan süre sona ermiştir. Sandığa yansıttığımız irademize sonuna kadar sahip çıkarak, son ana kadar oyların sayımını takip etmenizi rica ediyorum. Demokrasimiz, İzmir’imizin geleceği için önem arz eden bu seçimin şehrimiz ve vatandaşlarımız adına hayırla sonuçlanmasını temenni ediyorum." dedi.

Emek ve Dayanışma Bayramında Buca Belediyesi'nden Güçlü Mesajlar Emek ve Dayanışma Bayramında Buca Belediyesi'nden Güçlü Mesajlar

Türkiye bugün yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti.

İzmir'de okullarda oy kullanma işlemi 08.00 itibariyle başlarken, saat 17.00 itibariyle oy verme işlemi sona erdi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hamza Dağ, son ana kadar sandıklara sahip çıkmak gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi:

"Değerli hemşehrilerim, Seçim için ayrılan süre sona ermiştir. Sandığa yansıttığımız irademize sonuna kadar sahip çıkarak, son ana kadar oyların sayımını takip etmenizi rica ediyorum. Demokrasimiz, İzmir’imizin geleceği için önem arz eden bu seçimin şehrimiz ve vatandaşlarımız adına hayırla sonuçlanmasını temenni ediyorum." 

Editör: Nurican ALBAYRAK