Karşıyaka muhteşem bir oyun ortaya koyduğu maçta , rakibi Galatasaray’ı 97-82 gibi net bir skorla yenerek , play of serisinde noktayı koydu. 
  Bu galibiyette ,olağan şüpheliler , Martins, V. Brown, Sipahi ve tabii ki büyük sihirbaz McCollum katkılarından bahsetmek isterdim. Thomas Akyazılı’nın 17 sayılık müthiş performansından bahsetmek isterdim ! McCollum bana göre ligimize gelmiş en iyi ve en önemli oyuncu. Ne Larkin’e değişirim ne de bir başkasına.   Sadece oyunculuğu değil , karekteri , ahlakı , çalışkanlığı ile Karşıyaka formasını giymesinden gurur duyuyoruz! Bunlardan bahsetmek isterdim.
 Bugün bu tarz ifadelerle bu yazıyı bitirmek isterdim. 
   Ama Galatasaraylı oyunculara sormak istiyorum; Bilhassa Sadık Kabaca , Buğrahan Tuncer ve Göksenin Köksal ve Prepelic … Sadece sormak istiyorum: Anneniz, babanız bu yaptıklarınızı görse sizinle gurur duyar mıydı ? Aferin oğluma ! kendini yere süper attı ! Der miydi ? Hele buğrahan ? 5. Faulünü alınca seyirciye bardak fırlatmak nedir ? Profesyonel bir sporcu bunu nasıl yapabilir ? 
  Karşıyaka maça çok iyi başladı. Galatasaray o kadar dekonsantreydi ki , maç 16-0’a gelene kadar ve daha sonrasında Galatasaray tek bir çizilmiş hücum denemedi!  Topu eline alan , potaya fırlattı. Hiçbir hücum planına uyulmadı. İlk 5 dakika sonunda aslında maç sona ermişti. Karşıyaka kendi evinde size 15 fark yaptıysa o maç size dönmez….
  Bu maçı rakip oyuncuların , ahlaksızlığı ve Kenan Sipahi’nin topun kendisinden çıktığını hakemlere itiraf ettiği pozisyonla hatırlayacağız! Centilmenliğinden dolayı Sipahi kardeşimi tebrik ediyorum. Hiç bir maçın , hiç bir skorun önemi yok. Mustafa Kemal Atatürk’ün armasına  ay yıldız verdiği kulübün böyle sporculara sahip olmasının çok büyük bir önemi var…
   Sevgi ve saygılarımla