BURCU YANAR

İzmir’de 25 yıldır faaliyet gösteren HUGO BOSS Tekstil Sanayi, geleceğin liderleri olan gençleri güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği Future Summit’te 300 üniversite öğrencisini kampüsünde ağırladı. HUGO BOSS Tekstil Sanayi İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, tekstil mühendisliği, endüstri mühendisliği, moda tasarım, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri öğrencileri başta olmak üzere pek çok bölümden öğrenci büyük ilgi gösterdi. Etkinlik, şirketin genel müdürü Arif Kaya’nın “Cesaretle Geleceğe” adlı sunumuyla başladı.

Akaryakıta yeniden zam! Benzin ve motorin fiyatları yine rekor kırdı Akaryakıta yeniden zam! Benzin ve motorin fiyatları yine rekor kırdı

Hugoboss

1500’DEN FAZLA ÖĞRENCİYE DE BURS DESTEĞİ VERDİ

Ardından öğrenciler ilgi alanlarındaki departmanları daha yakından tanıma fırsatı yakalamak ve akıllarındaki soruları paylaşmak için farklı departmanların yöneticileriyle bir araya geldi. Etkinlik, iş yerinde çeşitlilik ve kapsayıcılık konulu paylaşımla son buldu.  İstanbul, İzmir, Denizli ve Manisa gibi illerdeki üniversitelerin öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte ayrıca sektördeki iş fırsatları ve iş dünyasının dinamikleri de konuşulan konular arasındaydı. HUGO BOSS Tekstil Sanayi kurulduğu günden bu yana toplamda 23 bin öğrenciyle kariyer etkinliklerinde bir araya gelirken, 1500’den fazla öğrenciye de burs desteği verdi.

Hugoboss 2

Hugoboss 3

Hugoboss 4

Hugoboss 5

Hugoboss 6

Editör: Adnan Karabulut