Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde Bayern Münih ile Real Madrid Yenişemedi Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde Bayern Münih ile Real Madrid Yenişemedi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 21 Nisan Pazar günü düzenleyeceği 5. Maraton İzmir etkinliği için metro ve tramvayda düzenlemeler yapılıyor. Pazar sabahı erken saatlerde başlayacak olan etkinlik nedeniyle metro ve tramvay seferlerinde değişiklikler olacak.

Metro ve Tramvay Düzenlemeleri

  • Metro Seferleri: Pazar günü, etkinlik saati olan 05.00'ten önce metro seferleri başlayacak. 20 dakikalık aralıklarla gerçekleşecek olan ek seferler, Evka-3 ve Kaymakamlık istasyonlarından karşılıklı olarak yapılacak.

  • Tramvay Seferleri: Konak Tramvayı'nda ise Pazar günü etkinlik saatleri arasında seferler yapılmayacak. Normal seferler, 20 Nisan Cumartesi gününü 21 Nisan Pazar gününe bağlayan gece Baykuş seferinin sona ermesiyle devam edecek.

Geçici Güzergah Değişiklikleri

Maraton İzmir etkinliği nedeniyle bazı ESHOT ve İZTAŞIT otobüs hatlarında 05.00-15.00 saatleri arasında geçici güzergah değişiklikleri yapılacak. Karşıyaka, Bayraklı, Altınyol, Bornova, Alsancak, Konak, Karataş, Güzelyalı, Üçkuyular ve İnciraltı bölgelerindeki hizmetler bu düzenlemelerden etkilenecek.

Editör: Nurican ALBAYRAK