İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, fuarın açılışını gerçekleştirdikten sonra İZSU standını ziyaret ederek Genel Müdür Gürkan Erdoğan'dan yenilenebilir enerji projeleri hakkında bilgi aldı.

İZSU'nun Fuardaki Projeleri

İZSU standında, Menemen Değirmendere'de hayata geçirilen güneş enerji santrali projesi ve boru içi türbin hidroelektrik santrali projesi sergilendi. Ayrıca, Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi'nde uygulanan Hibrit Ters Şemsiye Su ve Enerji Hasadı Sistemi Projesi ile Şehir Ulaşımında Hidrojen Enerjisi Kullanımı Projesi de tanıtıldı.

Enerji AR-GE Projeleri Paneli

İZSU, fuar kapsamında "İZSU'da Yenilenebilir Enerji AR-GE Projeleri Paneli" düzenleyecek. Panelde, çeşitli alanlardan konuşmacılar projeler hakkında bilgi verecekler.

Katılımcılar İZSU'nun AR-GE Projelerini Görüyor

İZSU Enerji Şube Müdürü Filiz Yaşar Mahlıçlı, katılımcıların İZSU standında AR-GE projelerini incelediklerini belirterek, projeler hakkında detaylı bilgi verdiklerini ifade etti.

Dikili Kitap Günleri'nde siyaset ve yerel yönetim masaya yatırıldı Dikili Kitap Günleri'nde siyaset ve yerel yönetim masaya yatırıldı

Fuar Ziyaret Saatleri

Wenergy 2024, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Editör: Nurican ALBAYRAK