Enes Nalbantoğlu: "Yolun Sonu Şampiyonluk"

TFF 3. Lig 2.Grup'ta Karşıyaka formasıyla takımın en golcü ismi olan Enes Nalbantoğlu, şampiyonluk adına önemli açıklamalar yaptı. Şampiyonluk yolunda kritik maçlara çıkacaklarını belirten Nalbantoğlu, "Play-Off için hazırlanıyoruz gibi görünüyoruz ama yavaş yavaş şampiyonluğa da yürüyoruz" dedi.

"Rakip Takımların Puan Kaybını Bekleyeceğiz"

Takımın yükselişe geçmesinin performanslarına da yansıdığını belirten Nalbantoğlu, "Burada çok güzel bir aile ortamı var. Bizler de performansımızı artırıp ben de 13 gole ulaştım. İnşallah son haftalarda da devam edip gollerimle takımıma katkı sağlarım. Son 4 haftada 4 galibiyet aldık ve 2 maçımız kaldı. Bu iki maçı da alıp, rakip takımların puan kaybını bekleyeceğiz, olmazsa da play-off hattından hedefimize doğru devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kuşadasıspor’a Kaybeden Bornova Turu Zora Soktu Kuşadasıspor’a Kaybeden Bornova Turu Zora Soktu

Fatih Taşdelen: "Taraftarımız Bizim Arkamızdaki İtici Güç"

Karşıyaka forması altında 11 gol ile Enes Nalbantoğlu'nun ardından gol yükünü çeken Fatih Taşleden ise bireysel skorlardan ziyade takımın kazanmasının çok daha önemli olduğunu vurguladı. Taşdelen," Son 2-3 haftadır ben ve takım adına her şey iyi gidiyor. İki maç kala rakiplerimizin takılması halinde şampiyon olabiliriz ama önce biz kendi performansımıza odaklanacağız. Onlar hata yapmasa bile ben Play-Off'da şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunun için ekstra çalışıyoruz. Taraftarımız bizim arkamızdaki itici güç, onların varlığı bizi yukarı çekiyor. Herkesi Hacettepe 1945 maçına bekliyoruz, onlarla birlikte sezon sonu şampiyon olacağız” cümlelerine yer verdi.

Karşıyaka Kapalı Gişe

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta üst üste 4 galibiyet alarak 4 yıl sonra Play-Off oynamayı garantilerken, son 2 hafta öncesi yıllar sonra ilk kez taraftarının şampiyonluk umutlarını canlı tutan Karşıyaka, pazar günü Hacettepe 1945 maçını kapalı gişe oynayacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda pazar günü saat 15.00'te başlayacak maç öncesi piyasaya sürülen maraton alt ve numaralı alt tribün biletleri satılırken, maraton üst kısımda da az sayıda bilet kaldı.

Editör: Nurican ALBAYRAK