Başkan Kınay, doğalgazın vatandaşın alması ve kamunun vermesi gereken bir hizmet olduğunu vurguladı. Doğalgaz sıkıntısını sağlıklı ve hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirtti ve bu doğrultuda hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Başkan Kınay’dan İzmi̇rgaz Ziyareti (4)

Hedef: Önümüzdeki Kışa Kadar Her Yere Doğalgaz

Başkan Kınay, sokak sokak, mahalle mahalle hızlı çalışmalar yapacaklarını belirterek, önümüzdeki kışa kadar her yere doğalgazı getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Başkan Kınay’dan İzmi̇rgaz Ziyareti (1)

Torbalı Belediyesi'nin ilk 100 günü | "205 milyon borç ödedik" Torbalı Belediyesi'nin ilk 100 günü | "205 milyon borç ödedik"

Riskli Alanların Planlaması ve Doğalgaz Çalışmaları

540 hektarlık riskli alan ilan edilen bölgenin planlaması hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Elvin Sönmez Güler, doğalgaz çalışmalarının imar planlarıyla eşzamanlı olarak sürdürülmesini istediklerini belirtti.

Başkan Kınay’dan İzmi̇rgaz Ziyareti (3)

Karabağlar Modeli Oluşturulacak

Başkan Kınay, belediyenin yetkisinde olmayan konularla ilgili gerekli iletişimin kurulmasını vurgulayarak, Karabağlar'da doğalgazın gelmediği mahalle kalmaması için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, "Karabağlar Modeli" oluşturacaklarını ve belediyenin en çok çalışan, en çok konuşan ve en çok hakkını alan belediye olacağını ifade etti.