Kırıkkale'de, AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı Adem Irmak, seçimler sırasında oy verme konusunda çıkan bir tartışmada muhtar adayı Ş.İ. tarafından tüfekle vuruldu. Irmak, ayağından aldığı saçma yaralarıyla hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.

Olayın Gelişimi

Olay, akşam saatlerinde ilçe merkezinde bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, AK Parti İlçe Başkanı Adem Irmak ile 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtar adayı olan ve aynı zamanda akrabası olduğu belirtilen Ş.İ. arasında oy verme konusunda bir tartışma yaşandı.

Sondakika | Ormanda bulunan kemik parçaları 300 gündür kayıp olan Korhan Berzeg'e ait çıktı Sondakika | Ormanda bulunan kemik parçaları 300 gündür kayıp olan Korhan Berzeg'e ait çıktı

Kavgaya Dönüşen Tartışma

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle birlikte, muhtar adayı Ş.İ. tarafından Adem Irmak'a tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda Irmak, bacağına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Müdahale ve Gözaltı

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polisler sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Irmak, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Şüpheli Ş.İ. ise gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Nurican ALBAYRAK