Ziyarette tarımın stratejik önemine dikkat çeken Zeyrek, sektördeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımını ortaya koydu.

Tarımda Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Başkan Zeyrek, tarımın Manisa için vazgeçilmez bir sektör olduğunu belirterek, çiftçilerin ve üreticilerin sorunlarını göz ardı etmediklerini ifade etti. Yıllık desteklerin yetersiz olduğuna değinen Zeyrek, üreticiye gerçek anlamda destek olmak için altyapı çalışmalarına başlayacaklarını duyurdu.

Whatsapp Görsel 2024 05 07 Saat 17.14.17 D5A84D48

Başkan Aydın Pehlivan "Kalbimizde Atamız, umudumuzda gençlerimiz var" Başkan Aydın Pehlivan "Kalbimizde Atamız, umudumuzda gençlerimiz var"

Gediz Tarımı Geliştirme Merkezi Kuruluyor

Manisa'da tarımın geliştirilmesi için önemli adımlar atacaklarını dile getiren Zeyrek, Gediz Tarımı Geliştirme Merkezi'nin kurulacağını açıkladı. Bu merkezin, 17 ilçede hizmet vereceğini belirten Zeyrek, tarımsal üretimi ve verimliliği artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yeni Pazarlar Bulunacak

Başkan Zeyrek, toprakta kalan mahsullerin israf edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, yeni pazarlar bulacaklarını söyledi. Tarımsal ürünlerin katma değerini artırmak için çalışacaklarını belirten Zeyrek, çiftçilerin daha fazla kazanması için adımlar atacaklarını kaydetti.

Whatsapp Görsel 2024 05 07 Saat 17.14.17 C115B0C2

Çiftçiyi Zenginleştirmek İçin İşletmeler Kurulacak

Çiftçilerin ekonomik olarak güçlenmesi için işletmeler kuracaklarını belirten Zeyrek, bu tesislerin kooperatifler aracılığıyla çiftçilere ait olacağını ifade etti. Adaletli bir tarım politikası izleyeceklerini dile getiren Zeyrek, çiftçilerin hak ettikleri değeri alması için mücadele edeceklerini belirtti.

Sürdürülebilir Tarım İçin Kararlı Adımlar

Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sürdürülebilir tarımı destekleyeceklerini ve çiftçilerin refah düzeyini artırmak için gereken her türlü çabayı göstereceklerini vurguladı.

Editör: Egemen Sayın