Ankersen, Mehmet Sepil'e üzerinde Sepil'in adının bulunduğu ve "onursal başkan" yazılı bir Göztepe forması hediye etti. Bu jestin ardından Ankersen ve Sepil, taraftarları selamladılar.

Göztepe'nin Tribün Sembolü "Med Cezir" Şarkısıyla Kutlandı

Göztepe tribünlerinin sembolü haline gelen "med cezir" şarkısını seslendiren Levent Yüksel'in video mesajı yayımlandı. Yüksel, İzmir'e gelememesine rağmen taraftarlara, kulübün kuruluş yıl dönümünde bir araya gelmeyi umut ettiğini ifade etti.

Göztepe transferlere doymuyor! Göztepe transferlere doymuyor!

Bodrum FK'li Futbolcuların Jestleri

Sahaya "Göztepe'ye Süper Lig'de başarılar dileriz." yazılı pankartla çıkan Bodrum FK'li futbolcular, sarı-kırmızılı futbolcuları alkışladılar. Göztepeli futbolcular ise gelecek sezon giyecekleri formalarıyla sahada yer aldılar.

Müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de takip etti.

Sepil'in Duyguları ve Gelecek Hedefleri

Mehmet Sepil, onursal başkanlık ünvanını almanın hayatının en mutlu anlarından biri olduğunu belirtti. Süper Lig'e yükselmenin ardında büyük bir emek olduğunu ifade eden Sepil, kulübün yeni yapılanmasıyla gelecek için umutlu olduklarını vurguladı.

Göztepe'nin eski başkanı, "Hayallerimizi bilseniz, geceleri uyuyamazsınız." sözüyle gelecek için olan umutlarını dile getirdi.