Öğrenciler, geri dönüştürülebilir malzemelerden yaptıkları Atatürk portresini Başkan Kınay'a armağan etti ve 17 Mayıs'ta Kültürpark'ta açacakları sergiye davet etti.

Öğrencilerin özel ziyareti ve sergi daveti

Ziyarette, Okul Müdürü Hakan Emrah Bodur ve Müdür Yardımcıları Tolga Leblebici ve Seda Türker'le birlikte öğrenciler Salih Özkan, Ege Kırkık, Elif Nur Koçyer de yer aldı. Müdür Bodur, okullarında meslek eğitimi gören özel gereksinimli 106 öğrenci bulunduğunu ve Karabağlar Belediyesi'nin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Öğrenciler, geri dönüştürülebilir malzemelerden yaptıkları eserleri 17 Mayıs'ta Kültürpark'ta sergileyeceklerini ve Başkan Kınay'ı da bu sergiye davet ettiler.

Özel Çocuklardan Başkan Kınay'a Ziyaret (1)

Başkan Kınay'dan anlamlı destek

Başkan Kınay, öğrencilere verdikleri emekler için eğitimcileri kutladı ve çocuklara armağanları için teşekkür etti. Geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılan eserlere özel bir önem verdiğini belirten Başkan Kınay, yaklaşan Dünya Çevre Günü için ortak bir etkinlik önerisinde bulundu. Ayrıca, Karabağlar Belediyesi olarak engelli bireylerin istihdamına yönelik özel çalışmalar gerçekleştireceklerini ve belediye bünyesinde bir engelli köyü oluşturacaklarını belirtti.

Karabağlar’ın geleceği ortak yönetim anlayışıyla oluşturuluyor Karabağlar’ın geleceği ortak yönetim anlayışıyla oluşturuluyor

Özel Çocuklardan Başkan Kınay'a Ziyaret (3)

Öğrencilerle sohbet ve bilgi alışverişi

Başkan Kınay, öğrencilerle sohbet ederek okulda yapılan eserler ve kullanılan malzemeler hakkında bilgi aldı. Bu ziyaret, toplumsal dayanışmanın ve engelli bireylerin topluma kazandırılmasının önemini bir kez daha vurguladı.