Arabulucu Rusya'dan Erdoğan - Esad görüşmesi üzerine hamleler Arabulucu Rusya'dan Erdoğan - Esad görüşmesi üzerine hamleler

Özel, İmamoğlu'nun başarılı yönetimine dikkat çekerek CHP'nin iktidar hedeflerini vurguladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün gerçekleştirilecek "Büyük Eğitim Mitingi" öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Özel, İmamoğlu'nun belediye yönetimindeki başarılarını överek, CHP'nin Türkiye genelindeki yönetim anlayışını da değerlendirdi.

"Buraları Böyle Yönetenler Türkiye'yi de İyi Yönetirler"

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, "Buraları böyle yönetenler Türkiye'yi de iyi yönetirler diyerek CHP'yi yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşıma sorumluluğumuz var" ifadelerini kullandı. Bu sözler, CHP'nin yerel yönetimlerdeki başarılarının genel seçimlerde de tekrarlanacağına olan inancını yansıttı.

Büyük Eğitim Mitingi'ne Hazırlık

Saraçhane'de düzenlenecek "Büyük Eğitim Mitingi", CHP'nin eğitim politikalarına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Miting öncesinde yapılan bu ziyaret, CHP'nin toplumsal sorunlara çözüm bulma konusundaki kararlılığını ve belediyelerde elde edilen başarıların ülke genelinde de sağlanabileceğini vurguluyor.

İmamoğlu'nun Başarılı Yönetimi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiğinden bu yana yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Şeffaf ve halk odaklı yönetim anlayışı, birçok kesim tarafından takdir ediliyor. Özgür Özel'in ziyareti de bu başarıların altını çiziyor ve CHP'nin genel yönetim vizyonunu destekliyor.

CHP'nin İktidar Hedefi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamaları, partinin önümüzdeki seçimlerde iktidar olma hedefini net bir şekilde ortaya koyuyor. Yerel yönetimlerde elde edilen başarıların, genel seçimlerde de tekrarlanabileceği mesajı veriliyor. Özel, bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Nurican ALBAYRAK