KarşıyakaCHP’lilerin Çiftçioğlu’na Takdir Dolu Tepkisi

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i selamlamak için bekleyen partililer, bekledikleri ismin AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu olduğunu görünce şaşırdı. Ancak, bekledikleri kişinin parti ayrımı yapmadan kendilerine yaklaşması, CHP’lilerin takdirini kazandı.

Karşıyaka Çarşı girişinde bekleyen CHP’lilere tek tek selam verip başarılar dileyen Çiftçioğlu, bu davranışıyla takdir topladı. CHP’liler, Çiftçioğlu'na yönelik övgü dolu sözler sarf etti.

Takdir Dolu Sözler

CHP'li bir vatandaş, "Başkanım tebrik ederim, parti ayrımı yapmadın. CHP’li olarak seni çok beğeniyorum. Keşke ben seçsem adayımız olsaydın CHP’den. Gönlüm hep sende. Herkes böyle olmalı. Çok kaliteli bir adamsın" şeklinde ifadelerde bulundu.

Bornova'da Tarih ve Günümüz Buluştu | İğne Deliğinden Fotoğraf Sergisi Bornova'da Tarih ve Günümüz Buluştu | İğne Deliğinden Fotoğraf Sergisi

“Biz Karşıyakalıyız, burası 35,5”

Çiftçioğlu da Cumhuriyet Halk Partililerin sözleri üzerine "Biz Karşıyakalıyız. Burası kendine özgü ruhu olan, duygusu olan kültürüyle, sanatıyla, kadınıyla diğer kentlere ilham veren bir yer. 35,5 burası" diye yanıt verdi.

Editör: Nurican ALBAYRAK