Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, yerel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarını hızlandırdı. Son günlerde projelerini tanıtmak için mahalle mahalle dolaşan Işık, vatandaşlarla birebir buluşarak vizyonunu aktarıyor.

Herkes İçin Proje

Kapı kapı dolaşarak ev ziyaretleri gerçekleştiren Işık, yaptığı açıklamada projelerinin Gaziemir halkının her kesimine hitap edeceğini vurguluyor.

Karşıyaka’da bahçe ve balkon yarışı! | Ödüller sahibini bulacak Karşıyaka’da bahçe ve balkon yarışı! | Ödüller sahibini bulacak

Mahalle ve Sokak Gezileri

Gaziemir’in dört bir yanını gezen Işık, proje kitapçıkları, afiş ve broşürlerini halka ulaştırıyor. Mahalle ve sokak gezilerinde kapıları çalıp vatandaşlarla doğrudan iletişime geçen Işık, gelecek planlarını net bir şekilde anlatıyor.

Destekleyenlerin Katılımı

Meclis üyesi adayları, partililer ve gönüllülerle birlikte gerçekleştirilen ziyaretlere önemli isimler de katılıyor. İlçe Başkanı Kasım Özkan, CHP eski PM Üyesi Umut Tekin, İlçe eski Başkanı Yüksel Demirsoy ve İl eski Yöneticisi Yasin Ergül, Işık'ın saha çalışmalarına destek veriyor.

Hedef: Rekor Oy!

Gaziemir’in dört bir yanına ulaşan Işık, rekor bir oy almayı hedefliyor. Gerçekçi ve etkili projelerle halkın karşısına çıkan Işık, devletin kaynaklarını siyasi partilerin projesi olarak değil, vatandaşın çıkarları doğrultusunda kullanılması gerektiğini savunuyor.

Gaziemir’in potansiyeline vurgu yapan Işık şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın mahalle mahalle, sokak sokak taleplerini dinliyoruz. İnsana dokunan, belediyenin sorumluluk alanında olan, bütçesi ve kaynağı belli icraatler ile geleceğiz. Vatandaşımızı sadece seçim zamanı hatırlayanlar ile onlara gerçek hizmet edecekleri ayırabilecek bir anlayışın Gaziemir’dee hakim olduğunu zaten biliyoruz.Gaziemir’de huzur ve güvenin yanında herkesi mutlu edecek projelerimizi çoktan planladık. Kimse merak etmesin. Büyük Gaziemir ailesi tüm fertleriyle birlik ve beraberlik içimindedir”

Editör: Nurican ALBAYRAK