Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, evinde Bahçeşehir Koleji'ni 92-76 mağlup ederek moral buldu. Geçen hafta Beşiktaş'a karşı aldığı ağır mağlubiyetin ardından zorlu bir süreçten geçen Karşıyaka, bu galibiyetle moral buldu.

Maçta üçüncülük yarışında geriye düşen ve yıldız pivotu Carey'i kaybeden Pınar Karşıyaka, üstün bir oyun sergileyerek rakibini mağlup etti. Ligde dördüncü sırada yer alan ekip, bu galibiyetle çeyrek finalde saha avantajını garantilemeye bir adım daha yaklaştı.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı

Karşıyaka'da sakatlıktan çıkan pivot Furkan Haltalı, etkili bir performans sergileyerek takımına katkı sağladı. Antrenör Ufuk Sarıca, maç sonrasında yaptığı açıklamada, zorlu bir dönemden geçtiklerini ancak oyuncuların gösterdiği mücadele ile galibiyeti elde ettiklerini belirtti. Sarıca, kadrodaki yabancı sayısının azalması nedeniyle takıma takviye yapılması gerektiğini vurguladı ve sezonu en iyi yerde bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Editör: Nurican ALBAYRAK