Çocuklar Duymasın dizisinin yıldızı Tamer Karadağlı, oyunculuk kariyerine ara vererek 2023'ün Ağustos ayında Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. Ancak son zamanlarda girdiği bir polemikle gündeme oturdu.

Antalya gezisi sırasında Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsızlığına dikkat çeken Karadağlı, binanın durumunu eleştirmiş ve "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" şeklinde paylaşım yapmıştı. Ancak binanın işletmesinin belediyeye değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu duruma alaycı bir şekilde yanıt veren Şahan Gökbakar'a sessiz kalmayan Karadağlı, dava açacağını duyurdu.

GökbakarMUHİTTİN BÖCEK'TEN KARADAĞLI'YA CEVAP GELDİ

'Seçime 2 gün kala görüyorum ki birilerini seçim telaşı iyice sarmış. Genel Müdür Tamer Karadağlı’yı siyaset yapsın diye Antalya’ya göndermişler. Büyükşehir Belediyesi’nin 2006 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis ettiği Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde, onarım, bakım ve tamirat işleri, sözleşmede de açık olarak yazılı olduğu üzere bakanlığın uhdesindedir. Genel müdürlük, halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine görevini yapıyor olsaydı, bunu biliyor olması gerekirdi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü, bir devlet memuru olarak belediyemize çamur atmaya çalışmıştır.'

Ünlü TikTok fenomeni aracının içinde vurularak öldürüldü! Ünlü TikTok fenomeni aracının içinde vurularak öldürüldü!

'Kendisi istiyorsa Antalya Şehir Tiyatroları’mızı gezebilir, imkanlarını inceleyebilir, sanata ve sanatçıya ne kadar çok değer verdiğimizi görebilir. Kendilerinin Antalya halkını cezalandırma gibi anlaşılan, ilgilenmedikleri, bakım-onarım yapmadıkları Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni Antalya’ya gelip çekerek halkı aldatmaya çalışmak, çok ucuz bir siyasi yöntemdir.”

Editör: Nurican ALBAYRAK