Ayvalık Belediye Tiyatrosu'nun sahnelediği "Konusuz Mutsuzluk" adlı oyun, biletleri önceden satılmış olduğu için seyircilerin beklentilerini boşa çıkarmamak adına, oyuncuların tüm zorluklara rağmen sahneye çıkmasıyla gerçekleşti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 90 Milyon TL borcu olduğu açıklandı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 90 Milyon TL borcu olduğu açıklandı

Kaza ve Fedakarlık

Oyunun son provalarını yaptıktan sonra evlerine dönerken motosiklet kazası geçiren Kübra ve Yiğit Şafak çifti, kazaya rağmen ertesi gün sahneye çıkma kararı aldı. Vücutlarında ciddi ağrılar olmasına rağmen, seyirciye karşı sorumluluk duygusuyla hareket eden oyuncular, oyun sırasında performanslarından ödün vermediler.

İzleyicilerin ve Jürinin Şaşkınlığı

İstanbul’dan gelen jüri üyeleri Erbil Göktaş, Mustafa İri, Arzu Yanardağ ve Çisil Oral, oyuncuların sargılarını oyunun bir parçası sanarak gerçek durumu öğrendiklerinde büyük şaşkınlık yaşadılar. Jüri üyeleri, oyuncuların bu özverili davranışını takdirle karşıladılar.

Yönetmen Erkan Cılak'ın Açıklaması

Ayvalık Belediye Tiyatrosu Direktörü Erkan Cılak, oyuncuların gösterdiği özveriyi övgüyle dile getirdi. "İki oyuncu arkadaşımın kaza sonrasında kol ve ayak parmaklarında çatlak olduğunu öğrendim. Ancak, bize raporların iyi olduğunu ve oyunu oynayabileceklerini belirttikleri için sahneye çıkmalarına izin verdik. Hem üzgünüm hem de sahneye ve seyirciye olan bağlılıkları nedeniyle gurur duyuyorum" dedi.

20240519Aw207964 6

Editör: Simge Akbulut