Dünyanın çeşitli ülkelerinden uzman spor profesyonellerinin bir araya geldiği ve WinterLeague Convention’ın üçüncüsü, sporun paydaşlarını bir araya getirdi. Bugün başlayan ve 13 Ocak Cumartesi günü bitecek organizasyonda, alanlarında uzmanlaşmış profesyoneller Türk futbolunun marka değerine ve spor turizmi pazarına dikkat çekecek.

Etkinliğin açılış konuşmasında WLC kurucu başkanı Behiç Kaya, “Bugün burada spor ve turizmin kesişim noktasında spor tutkunları ve spor öncülerini bir araya getiriyoruz. Sadece sporun güzelliklerini kutlamakla kalmayıp, sporu ve kültürleri birleştirerek daha yükseğe taşımak üzere bir imkan sunuyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanarak ilerliyoruz. Spor kültürleri birleştirmek ve birlik beraberlik ortamının sağlanması için önemli bir araç. WLC sadece bir etkinlik değil, ayrıca bir futbol ailesidir. Gelecekteki sporun izini çizmek adına birlikte olacağız" dedi.

WinterLegue danışma kurulu üyesi Tarkan Batgün ise "Dünyanın önemli noktalarından alanlarında uzmanlaşmış isimleri futbol ailemize katmak üzere davet ettik. Bu önemli isimlerle burada bir araya gelerek 3’üncü kez organizasyonu gerçekleştiren, bu değerli network fırsatını bize sunan, sayın Behiç Kaya'ya tekrar huzurlarınızda teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşısında üç puanın sahibi oldu Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşısında üç puanın sahibi oldu

Kaynak: DHA