Ünlü oyuncunun uyuşturucu iddiaları | Telefon konuşmaları ortaya çıktı Ünlü oyuncunun uyuşturucu iddiaları | Telefon konuşmaları ortaya çıktı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verdi. Bu karar, Polat'ın sağlık durumunun detaylı bir şekilde incelenmesi amacıyla alındı.

Dilan Polat, "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi" ve "Futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi" kanunlarına muhalefet ile "suç örgütü kurma ve üye olma" suçlarından tutuklu bulunuyordu. Ancak son dönemde, psikolojik olarak zor durumda olduğu ve vücudunda çizikler ve morluklar bulunduğu haberleriyle gündeme gelmişti.

"Sinir krizi geçirip kendisine zarar verdi"

Avukatı Kaya, yaptığı açıklamada, Polat'ın sinir krizi geçirip kendisine zarar verdiğini, ancak o gün doktor müdahale ettiğini belirtmişti. Bununla ilgili olarak sağlıkçıların bir rapor hazırlamasını beklediklerini ifade etmişti.

Dilan Polat'ın avukatı, müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının uygun olmadığını savunarak tahliye talebinde bulunmuştu. Başsavcılığın değerlendirmesi sonucunda ise Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi.

Editör: Sedef Didem Ezme