Geçtiğimiz sezonlarda kiralık olarak gelen golcülerini kaptıran Fırtına, Paul Onuachu'da aynı hatayı yapmak istemiyor. Dev santrforun yüksek performansından son derece memnun olan Bordo-Mavililer; Nijeryalı yıldızı kiralama ve bonservisini alma opsiyonlarını; sözleşmesinin bulunduğu Southampton ile sonuna kadar zorluyor.

Elias Jelert, Galatasaray kampında! Elias Jelert, Galatasaray kampında!

Adı Göztepe ile anılıyor

Bonservisi Southampton’da bulunan Onuachu için Göztepe de girişimlerde bulunmuştu. Göztepe’nin sahibi olan Sports Republic aynı zamanda S’oton’un hisselerini de elinde bulunduruyor. İzmir temsilcisinin ve İngiltere ekibinin aynı şirket bünyesinde bulunması ise sarı kırmızı ekibin elini güçlendiren bir diğer durum.

Onuachu kararını verdi

İngiliz basınından Therealefl'in haberine göre 29 yaşındaki Nijeryalı golcü Paul Onuachu, kararını Trabzonspor'da kalma yönünde kullandı.

Görüşmelerde ilerleme sağlandı

Bundan sonraki süreç; Trabzonspor ile Southampton arasında geçecek. Fırtına'nın bu transferdeki en büyük sorunu; Southampton'ın 10 milyon euronun üzerindeki bonservis beklentisi ve yeniden kiralamaya yanaşmaması ancak Karadeniz ekibinin bu konularda da önemli mesafe kat ettiği belirtildi.

Editör: Adnan Karabulut