Ayvalıkgücü gençlere yatırım yapıyor Ayvalıkgücü gençlere yatırım yapıyor

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, toplantının başkan adaylık süreciyle ilgili önemli açıklamalar içereceği belirtildi. Koç'un, geçtiğimiz hafta basın toplantısı düzenleyen diğer başkan adayı Aziz Yıldırım'a da cevap vermesi bekleniyor.

Aziz Yıldırım'ın İddialı Açıklamaları

Başkanlık için yeniden adaylığını koyan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında, rakibine yönelik sert açıklamalarda bulunmuştu. Yıldırım, "Rakibimiz de Mourinho'yla çalışmak istiyorsa, menajeriyle görüşecek arkadaşımızla, kendilerinin bu işleri yürütecek adamları beraber gidip Mourinho'yla imzayı atsınlar. Biz kaybedersek, Mourinho'nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum" şeklinde iddialı bir teklif sunmuştu.

Ali Koç'un Yanıtı Merakla Bekleniyor

Aziz Yıldırım'ın bu açıklamaları, Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandırdı. Ali Koç'un basın toplantısında Yıldırım'ın bu sözlerine nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor. Koç'un, başkanlık süreci boyunca yaptığı çalışmaları, kulübün mali durumu ve gelecek planları hakkında detaylı bilgiler vermesi bekleniyor.

Toplantı, Fenerbahçe'nin önemli mekanlarından biri olan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Saat 16.00'da başlayacak olan bu önemli etkinlikte, medya mensupları ve kulüp üyeleri hazır bulunacak. 

Editör: Sedef Didem Ezme