Altay Kulübü'nde heyecan dorukta! Bu hafta 29 Mart Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi, başkan adaylığını açıklayan Süleyman Özkaral harekete geçti.

Karşıyaka’da bahçe ve balkon yarışı! | Ödüller sahibini bulacak Karşıyaka’da bahçe ve balkon yarışı! | Ödüller sahibini bulacak

Altay'ın 1. Lig'deki durumu merakla beklenirken, Süleyman Özkaral'ın adaylık sürecini tamamlamak için yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor. Kulübün mevcut durumunda başkanlık görevini yürüten Özkaral, hafta içinde aday yönetimine son şeklini verecek.

Geçmişte Altay'ın başkanlığını yapmış olan Ayhan Dündar ve eski yönetici Ethem Oruç'un aday olmayacaklarını açıklamalarının ardından, gözler Özkaral'a çevrildi. Siyah-beyazlı camiada sürpriz bir aday çıkmazsa, tek listeyle seçim yapılması bekleniyor.

Altay'da kasım ayında gerçekleşen son kongrede yaşanan yasal sorunlar nedeniyle olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Bu süreçte kulüp, istikrarsız bir dönemden geçerken, taraftarlar yeni başkanın seçilmesiyle umutlanıyor.

Editör: Nurican ALBAYRAK