Bayraklı Belediyesi, Anneler Günü'ne özel düzenlediği etkinlikler kapsamında Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Anne-Çocuk spor etkinlikleri gerçekleştirdi. Kadın personeller arasında yapılan Corn Hole turnuvasında yarışanlar dereceye girerek ödüllerini aldılar. Bu etkinliklerin, 12 Mayıs Pazar günü Mustafa Kemal Spor Salonu'nda anne-çocuk voleybol ve basketbol müsabakaları ile devam edeceği bildirildi.

Seferihisar'dan Yunan adalarına güçlü iş birliği Seferihisar'dan Yunan adalarına güçlü iş birliği

Anneler Günü Etkinlik (5)

Üreten Kadınların Sergisi: Kadın Kooperatifinden Özel Hediyeler

Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri, Anneler Günü'ne özel olarak hazırladıkları takı tasarım ve aksesuarlardan oluşan stantlarını West Park Alışveriş Merkezi'nde kurarak ürünlerini sergiledi. Bayraklı'nın üreten kadınlarının ürünleri, pazar akşamına kadar ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.

Anneler Günü Etkinlik (6)

Başkan Önal, Annelerle Kahvaltıda Buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, İzmirliler Derneği'nin daveti üzerine kahvaltıda Bayraklılı annelerle bir araya geldi. Önal, annelerin önemine vurgu yaparak, onların karşılıksız sevgi ve şefkatinin değerini belirtti ve tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.