Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "1 Mayıs'ta yüreğimiz Genel Başkanımız ve emekçi kardeşlerimizle birlikte Taksim Meydanı'nda atacak" dedi.

Başkan Eşki, tüm emekçileri 1 Mayıs'ta Gündoğdu Meydanı'na davet ederek, Taksim Meydanı'nda gerçekleşecek olan etkinliklere destek çağrısında bulundu. Özellikle Genel Başkanları Özgür Özel'i ve emek mücadelesi veren herkesi selamlayarak, kalplerinin ve gönüllerinin onlarla olduğunu belirtti.

İzmir Folklor Kulübü yılsonu gösterisi coşkulu gerçekleşti İzmir Folklor Kulübü yılsonu gösterisi coşkulu gerçekleşti

Sendikacı bir aileden geldiğini vurgulayan Başkan Eşki, bu gecenin kendisi için çok anlamlı olduğunu söyledi. Sendikacı bir geçmişi olduğunu ve emek mücadelesinin önemini kişisel olarak da çok iyi bildiğini ifade etti.

Yeni Türkü grubuna teşekkür eden Başkan Eşki, Türkiye'de aydınlığın, çağdaşlığın ve demokrasinin simgesi olduklarını belirtti. Grubun şarkılarıyla büyüdüğünü ve hayatındaki önemli anlarda onların şarkılarını dinlediğini paylaştı. Bornova'ya Yeni Türkü'nün çok yakıştığını dile getirerek, konser için teşekkür etti.

Maskeli Balo şarkısı ile başlayan ve binlerce İzmirli'nin katılımıyla devam eden konserde, Bornova'nın sembol alanlarından Büyükpark coşkuyla doldu. Yeni Türkü'nün unutulmaz şarkılarına hayranları coşkuyla eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kaynak: BÜLTEN