Toplantı, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un ev sahipliğinde Narlıdere Park Orman tesislerinde düzenlendi. Toplantıda, Büyükşehir ile ilçeler arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi, ilçe belediyelerinin talepleri ve beklentileri ele alındı.

08052024 221417

Balçovalıların sesine kulak verildi Balçovalıların sesine kulak verildi

Düzenli Toplantılarla İş Birliği Güçlenecek

Toplantı sonrası yapılan değerlendirmede Başkan Tugay, ilçe belediye başkanlarıyla düzenli olarak bir araya gelerek iş birliğini güçlendireceklerini belirtti. Başkan Tugay, "Narlıdere Belediyemizin ev sahipliğinde ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Zaman zaman başkanlar, zaman zaman bürokratlar düzeyinde düzenli olarak gerçekleşecek buluşmalarımızın, belediye hizmetlerindeki koordinasyonumuzu artıracağına inanıyorum" dedi.

08052024 221417 1

Koordinasyon Toplantısında Neler Konuşuldu?

Toplantıda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Pınar Çalışkan da hazır bulundu. Başkan Tugay, ilçe belediye başkanlarıyla kentin ileriye taşınması için çeşitli konuları ele aldı. Toplantıda; sosyal yardım hizmetleri, evde sağlık ve destek hizmetleri, yol ve altyapı çalışmaları, veterinerlik hizmetleri, mali hizmetler gibi alanlarda Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında koordinasyonun artırılması tartışıldı. Başkan Tugay ayrıca, ilçe belediye başkanlarının görüş ve önerilerini dinleyerek karşılıklı talep ve beklentilerin değerlendirilmesine önem verdiğini belirtti.

Editör: Sedef Didem Ezme