Sosyal Medyada Fırtına Kopardı! Başkan Akbaş'tan avcılara "barbar" ithamı Sosyal Medyada Fırtına Kopardı! Başkan Akbaş'tan avcılara "barbar" ithamı

Aslanoğlu, valinin kutlama davetini anlamlı bulduğunu belirterek, halkı hem valiliğin hem de CHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği törenlere katılmaya çağırdı.

Milli Bayramların Birlik ve Dayanışma Günleri Olduğu Vurgusu

Aslanoğlu, milli bayramların birlik ve dayanışma günleri olduğuna vurgu yaparak, 23 Nisan'ın kutlanmasının gurur ve heyecanı içinde olduklarını ifade etti. Meclis'in açılışının 104. yılını ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü birlikte kutlayacaklarını belirtti.

İzmir'de Düzenlenecek Törenlere Davet

İzmir'de düzenlenecek resmi kutlamaların Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacağını ve ardından CHP İl Başkanlığı tarafından organize edilecek törenin de yine Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14.00'te gerçekleşeceğini duyuran Aslanoğlu, tüm İzmirlileri çocukları ve bayraklarıyla törenlere katılmaya çağırdı.

Çocukların Kahkahaları ve Vatandaşların Coşkulu Katılımlarıyla

Aslanoğlu'nun çağrısıyla İzmir, 23 Nisan'da çocukların kahkahaları ve vatandaşların coşkulu katılımlarıyla dolacak. Bu büyük bayramın anlamına yakışır bir şekilde kutlanması için tüm İzmirli hemşehrilerin törenlere katılmaları bekleniyor.

Editör: Haber Ekspres