Kısa süreli kiralama yetkisi Resmi Gazete'de yayımlandı! Kısa süreli kiralama yetkisi Resmi Gazete'de yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda yaptığı konuşmada çiftçilere müjdeler verdi. Erdoğan, tarımın temeli Anadolu'da yeşil kalkınma ve yerelden kalkınma ilkesiyle yeni bir dönem başlatılacağını açıkladı.

Küçük ekipman kredisi limitinin 150 bin liradan 250 bin liraya, küçükbaş hayvan üreticilerine verilen kredinin limitinin 400 bin liradan 600 bin liraya, genç çiftçi ve kadın çiftçi kredilerinin limitlerinin ise sırasıyla 1,5 milyon liradan 2,5 milyon liraya yükseltileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım sektörünün önemine vurgu yaparak, Ziraat Bankası'nın Türk tarımının lokomotifi olduğunu belirtti. Tarımın, ülkenin kalkınması ve ekonominin büyümesi için kilit bir sektör olduğunu vurgulayan Erdoğan, Ziraat Bankası'nın çiftçilere destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Erdoğan, çiftçilerin yanı sıra tarım sektörünün tüm paydaşlarının iş birliği içinde olması gerektiğini vurgulayarak, sektördeki gelişmelerin tarım ekosisteminin büyümesine katkı sağlayacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çiftçilere yönelik müjdeleri, tarım sektöründe geleceğe dair umutları artırırken, Ziraat Bankası'nın destekleriyle çiftçilerin işlerini büyütme ve geliştirme imkânı bulmalarına olanak sağlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi