Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun yönlendirmesiyle, kent merkezinde 14 yıldır ücretli olarak işletilen cep otoparkı uygulamasına son verildi. Bu kararın ardından, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELTAŞ isimli iştirak şirketi tarafından işletilen 13 farklı noktadaki cep otoparklarında bulunan tarife tabelaları söküldü.

Başkan Çavuşoğlu, göreve başladıkları günden itibaren şehirde halkın ihtiyaçlarına odaklanan bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini vurgulayarak, "Rant değil, halkın taleplerini ön planda tutan bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denizli'de bu anlayışla hareket ederek, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için adımlar atıyoruz. Hep birlikte, tüm vatandaşlarımızla birlikte Denizli'yi daha güzel bir yere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Denizli 25 Temmuz su kesintisi! Su kesintisi ne zaman bitecek? Denizli 25 Temmuz su kesintisi! Su kesintisi ne zaman bitecek?

Bu adım, Denizli'nin kent merkezindeki otopark hizmetlerinde önemli bir değişiklik olarak görülüyor ve belediyenin halka yönelik politikalarını yansıtıyor.

Editör: Adnan Karabulut